Fan forum Sare Kobold
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Fan forum Sare Kobold

Dobrodošli na prvem fan forumu mlade vzhajajoče zvezde Sare Kobold!

KazaloKazalo  PortalPortal  Latest imagesLatest images  IščiIšči  Registriraj seRegistriraj se  Prijava  

Pritožbe

Go down 
3 posters
AvtorSporočilo
^^.Urshey.^^
Admin
^^.Urshey.^^

Pritožbe Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Pritožbe   Pritožbe EmptyPet Jul 31, 2009 4:21 pm

Vaše pritožbe glede našega foruma
Nazaj na vrh Go down
.Nina.^^

.Nina.^^

Pritožbe Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Pritožbe   Pritožbe EmptySob Avg 01, 2009 8:48 am

Js mam zdele eno pritožbo in sicer sm ful jezna, ker so imena teh podforumov kt je tvoje mnenje, odkar je prijokala na svet itd.... kopirane iz mančinega fan foruma in to je bla moja ideja in se mi zdi zlo grdo da so zdej ta imena tuki ista ker sm se doug trudla da bi bla izvirna ti pa si zdj tuki nrdila skorej vse isto.
Nazaj na vrh Go down
DonFelipe

Pritožbe Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Pritožbe   Pritožbe EmptyNed Avg 02, 2009 10:41 am

Kot da ima kaj veze kdo je od koga kaj skopiral. Namesto, da bi se počutila fajn, če je kdo naredil res kaj takega pa se zdaj oglašaš tukaj in blatiš tuj forum. To se ne dela. Kupi bonton, kreiraj svoje forume dalje in daj mir!
Nazaj na vrh Go down
.Nina.^^

.Nina.^^

Pritožbe Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Pritožbe   Pritožbe EmptyNed Avg 02, 2009 10:52 am

A veš kaj, js ne bom dovolila da nekdo kopira moje ideje ker so imena podforumov enaka kot pri meni in če ma kdo kej za met bontona pol si to ti 5ker me tuki napadaš ker se pritožujem zarad tega ker je pač bla moja ideja in sm se doug trudla. Kko bi blo tebi, emu bi forum se za nove ideje trudil cel mesec potem bi pa videl da ma nek drug foruma enaka imena? Res vas ne razumem, itak pa Urška ne bo mela nč proti če jo opozorim, ker sva prijateljice pa tudi če ne bi ble, to se ne dela in če jo opozorim to ni tvoja stvar ampak njena in pa moja.

Edit: In ja je važno kdo je kaj skopiral od koga, ker potem ljudje mislijo da sem jaz kopirala od tega foruma in se zaradi tega na mojega ne prijavijo, bilo pa je ravno obratno.
Sploh pa, zakaj je tema pritožbe če se ne bi smela pritožit?
Nazaj na vrh Go down
^^.Urshey.^^
Admin
^^.Urshey.^^

Pritožbe Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Pritožbe   Pritožbe EmptyNed Avg 02, 2009 7:12 pm

Ojla obema,...Nina jest se ti oproščam.mogla sem naredit osnovo in nisem imela blage veze kako bi dala naslov te teme.zato sem pogledala na najin forum od Mance...se ti opravičujem če te je to prizadel, itak sm mela namen spremenit neki naslovov..
DonFelipe, hvala ker si se potegnil zame, in ker si se sploh prijavil na moj novi forum.
LP obema! Cool
Nazaj na vrh Go down
.Nina.^^

.Nina.^^

Pritožbe Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Pritožbe   Pritožbe EmptyNed Avg 02, 2009 9:36 pm

Sej je vredu, sam da boš spremenila prosim vse naslove ki so enaki kot pri meni.
Tole mi ni blo tok dokler nisem dobila odgovora, ne tvojega ampak od tega člana, ker se mi zdi res nesramno da pač nek forum skopira in potem me člani obtožujejo da nimam bontona, ker se potegujem za svoje avtorske pravice. Kje je logika?
Nazaj na vrh Go down
^^.Urshey.^^
Admin
^^.Urshey.^^

Pritožbe Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Pritožbe   Pritožbe EmptyPon Avg 03, 2009 12:44 pm

Nina, ne skrbi...BOM!
Nazaj na vrh Go down
.Nina.^^

.Nina.^^

Pritožbe Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Pritožbe   Pritožbe EmptyTor Avg 04, 2009 10:31 am

Ok pol Smile
Nazaj na vrh Go down
Sponsored content

Pritožbe Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Pritožbe   Pritožbe Empty

Nazaj na vrh Go down

Pritožbe
Nazaj na vrh 
Stran 1 od 1