^^.Urshey.^^ Admin
| Naslov sporočila: Pesmi Sre Sep 09, 2009 2:38 pm | |
| Tukaj lahko lepite razne pesmi, lahko so vaše ali vzete iz kakšne strani( v tem prrimeru vas prosim da dodate vir). | |
|
^^.Urshey.^^ Admin
| Naslov sporočila: Re: Pesmi Sre Sep 09, 2009 2:39 pm | |
| PESEM ZA NAJUV tvoji duši spim. V mojem srcu sanjaš. V tvojih dlaneh gorim. V tvoji izmišljiji se ljubiva do konca. V tvojih očeh umiram, vrnjen davnini. V mojih črkah dišiš po nežni živalci iz pragozda. V tebi se spet najdem, reka me odnaša. V sebi te čutim, silovito deževje, topline rek, monsun večnosti. V tvojih sanjah prepoln tišine zaspim na morski brežini, iz čiste svetlobe. V meni poješ, plešeš, se ljubiš, me božaš, ti, samo ti. V tebi sem tvoj, vse bolj, vse bolj popoln, z vso lepoto nesmrtne pesmi. V moje pokrajine se preseljuješ, nevzdržno. Vate padam. Na mah nežnih ros, na slapove ljubečega petja. Vame toneš, čutim tvoje ustnice, dehtečo kožo slačenja, trepet bližine. V naju se rojevajo nova vesolja, še nikoli prej obstoječa, neponovljiva. Z nama se odpirajo, razcvetajo, širijo, pljuskajo, tečejo, šumijo. So poezija, željno božanstvo, žareči travniki rož, oceani srečnih besed. Kam plavajo, kipijo, kličejo, iščejo, želijo: silovito, nežno, mehko, strastno?VIR: http://zogca.wordpress.com/2009/02/18/v-tvoji-dusi-spim-v-mojem-srcu-sanjas/ | |
|