^^.Urshey.^^ Admin
| Naslov sporočila: Uspešna Sara predstavlja svojo skladbo Pet Jul 31, 2009 8:26 pm | |
| Simpatična pevka Sara Kobold, ki je pred tednom dni dobila nagrado za najboljšo debitantko na 14. festivalu Marko Polo na Korčuli, si je vzela čas tudi za oddih. Medtem ko pevka, ki obožuje tenis in se z njim ukvarja že več kot 12 let, počiva na plaži, vam mi predstavljamo skladbo, ki je Sari prinesla nagrado na omenjenem festivalu. "Skladbo z naslovom Ljubav nije igra sta mi napisala Ivan Šegedin in Toni Eterovič, že takoj ko sem jo slišala, pa sem vedela, da bo prava za ta festival, ki je od nekdaj rojeval zvezde," nam je po telefonu naravnost s plaže zaupala Sara. "Za skladbo v hrvaškem jeziku sem se odločila, ker sem se želela občinstvu čim bolj približati in očitno je bila odločitev dobra," nam je še povedala lepotička. V bližnji prihodnosti bo Sara prenovila svojo spletno stran, čaka jo fotografiranje z enim najvidnejših slovenskih fotografov in projekt priprave na letošnjo Emo, ki ga bo začela izvajati že v prihodnjem tednu, takoj ko pride s kratkega dopusta. | |
|