^^.Urshey.^^ Admin
| Naslov sporočila: Poletna romanca Sare Kobold Čet Avg 06, 2009 4:21 pm | |
| Potem ko se je vrnila z dveh glasbenih festivalov, si je pevka Sara Kobold privoščila tudi nekaj dni poleževanja na plaži otoka Korčula.»Ne le, da sem prejela nagrado, ki mi veliko pomeni, tudi sicer je bila Korčula letos odlična izbira, saj sem se, na okoliških otočkih zares odpočila in si nabrala novih moči za jesenske projekte, ki jih moram izpeljati. Po končanem festivalu, smo namreč s starši bivanje na Korčuli podaljšali za skoraj teden dni in preprosto samo uživali,« nam je izdala Sara, ki je odnesla nagrado za najboljšo debitantko festivala. In za kaj je izkoristila počitnikovanje na Korčuli? »Uživala sem v večernih sprehodih, soncu in kristalno čisti morski vodi, pa tudi v naravi, ki me je dan za dnem polnila s potrebno energijo,« pravi Sara, ki pa je je prav junija doživela tudi čisto pravo poletno romanco. »V Budvi sem spoznala fanta, ki se mi je vsidral v srce, a kot pravi pregovor daleč od oči, daleč od srca, se tokrat moja poletna romanca, tako kot večina njih, ni obnesla, saj je razdalja med nama prevelika,« pove z nekoliko zasanjanim pogledom pevka, ki je prosti čas na Korčuli preganjala tudi z branjem knjige in pri sončenju izredno pazila, saj se dobro zaveda nevarnosti opeklin in izpostavljanja sončnim žarkom. »Vedno uporabljam dve vrsti olja in krem za sončenje, predvsem z dvema različnima zaščitnima faktorjema, saj kljub temu, da sem bolj temne polti vseeno vem, da je kožo potrebno varovati,« nam pove Sara in doda, da se med časom najmočnejšega sonca, torej med 12to in 16to uro nikoli ne sonči, ka priporoča tudi našim bralkam. »Takrat se raje umaknem v senco in poiščem kakšen miren kotiček, za poslušanje glasbe in možgane preprosto spustim na pašo,« še opiše svoje sončne izkušnje. | |
|